Proeverijen

Onder de hemel van hop en tussen duizenden speciaalbieren bevindt zich een proefruimte in House of Beers. De plek waar bieren van over heel de wereld worden geselecteerd en geproefd. In deze inspiratievolle proefruimte kan met genieten van exclusieve proeverijen. Onze bierhunters stellen prachtige arrangementen samen, zo simpel of uitgebreid als je wil. Stuur een bericht naar events@houseofbeers.nl, of vul het contactformulier in om een van de arrangementen te boeken

 

Arrangementen

(vanaf 12 personen)

 

Green Hops Arrangement

Prijs: €24.95 - Duur: +/- 2 uur
Voor deze proeverij kiest onze Bierhunter 4 speciaalbieren van verschillende biertypes en vertelt tijdens de tasting de verhalen van deze mooie dranken. Tevens wordt hierbij een heerlijke borrelplank geserveerd met onze bourgondische delicatessen.
 
 

Yellow Hops Arrangement

Prijs: €29.95 - Duur: +/- 2.5 uur
Voor deze proeverij kiest onze Bierhunter 5 bijzondere speciaalbieren van verschillende biertypes en vertelt tijdens de tasting de verhalen van deze mooie dranken. Tevens wordt hierbij een heerlijke borrelplank geserveerd met onze bourgondische delicatessen, en als afsluiter een zoete bier- en spijs combinatie.
 
 

Proeverij op Inschrijving

(vanaf 1 persoon)

 

Deelnemen aan een te gekke prooeverij, alleen of met je vrienden? House of Beers organiseert regelmatig gave proeverijen op inschrijving. Hiervoor kiezen we diverse thema's en nodigen we interessante brouwers, biersommeliers of gastsprekers uit. Hou onze Evementen pagina goed in de gaten om niets te missen!